Non-verbale communicatie
Non-verbale communicatie
Duidelijke informatie over lichaamstaal plus een aantal handige tips voor een sollicitatiegesprek. (Cijfer: 6,5)
Top 10 Tips
Een top 10 voor zowel non-verbale communicatie als voor een goede luisteraar zijn. Ook staan er meerdere artikelen met informatie over non-verbale communicatie. Bij elke tip in de top 10 wordt een korte uitleg gegeven, dit maakt de tips duidelijk compleet. Omdat de website uit Amerika komt is al de content in het Engels. (Cijfer: 6)
Nonverbal Communication
Acht tips om met non-verbale communicatie een goede indruk te maken. (Engels, Cijfer: 6)
Non-verbale communicatie
Ben jij je bewust van de non-verbale signalen die jij uitzend naar anderen? Wilt u meer leren over het interpreteren van de non-verbale boodschappen van anderen naar jou? Alle facetten van lichaamstaal worden hier in het kort behandeld. Zo vindt u onder andere informatie over territorium, lichaamshouding, mimiek en oogcontact. (Cijfer: 7)
Non-verbale communicatie valkuilen
Monsterboard.nl geeft duidelijke informatie over lichaamstaal. Hun korte cursus lichaamstaal in verdeeld in drie stappen: de eerste indruk, gebarentaal en valkuilen. Elke onderdeel bevat een kort artikel; de basis wordt behandeld. (Cijfer: 7)
Inner Ned
Zeer uitgebreide informatie over non-verbale communicatie. Op de pagina worden onder andere communicatiebeheersing, intonatie, de taal van de houding, stiltes en gezichtsuitdrukkingen behandeld. Alle onderwerpen worden uitgewerkt door middel van korte artikelen. (Cijfer: 8,5)
Lichaamstaal
Lichaamstaal.nl is een website die geheel toegewijd is aan het gebruik en de betekenis van lichaamstaal. In dit artikel wordt er dieper ingegaan op de functie van lichaamstaal, maar de op de website is er nog veel meer te vinden. (Cijfer: 9)
Managers-online
Op managersonline.nl staat een enorm uitgebreide database van artikelen over non-verbale communicatie en managementvaardigheden. U moet echter wel eerst inloggen om deze artikelen te lezen. (Cijfer: 8)